"It is not art if it is not shared" Christa Meola

11 juni 2012

Inlagt av Nils G
Tolkningar emottages gärna.

3 kommentarer:

  1. Den här kvinna har varit med om en helt del och hon vet var skåpet ska stå! Hennes blick är skarp och återspeglar en stark vilja. Hon ler inte och en viss misstänksamhet gentemot fotografen kan avläsas i hennes ansiktsuttryck. Kanske är det en gammal lärarinna? Jag kan se henne tukta de värsta busfrön. Skulle gärna dricka en kopp kaffe med den här damen och lyssna på hisorier ur livet.
    //fella åsa

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att du har tagit ett mycket intressant portätt av den här kvinna - jag känner en full respekt för henne, ser livet genom hennes uttryck och kropp och känner en enormt respekt för det där livet.

    Rent tekniskt är det lite synd att just ögonen skuggas av glasögonen, hade penslat dem lite lite ljusare eftersom det finns något i den där blicken som borde komma ut lite mer, som kräver samma uppmärksamhet som resten av ansiktet. Samtidigt gillar jag blingbling på ögat orsakat av glasögonen just på pupillen. Den ger en glans, den förstärker berättelsen.

    Bra val med svartvit. Är inte den svarta lite lite för svart? Alltså, jag är mer av en "silverfärgad svartvitare", så det är kanske bara min smak som pratar och inget annat, men jag känner att den blir lite för mörk/dyster på något sätt. En känsla som kommer som sist i ordning, men tänkte ändå skriva det.

    SvaraRadera
  3. Jag gillar bilden. En erfaren stolt och klok kvinna. Snyggt kort skärpedjup. Har lite svårt med att blicken döljs lite av glasögonen. Ett vackert porträtt.

    //Eric

    SvaraRadera