"It is not art if it is not shared" Christa Meola

10 april 2011

Cowboyeffekten!

Ni är inte ensamma när ni blir tagna på riktiga nostalgiska anfall. Gudmodern is also human! Då tipsar jag att köra lite repetitioner och sedan testa metoderna på vad som.

Jag vet jag vet... jag hade sagt att jag skulle gifta mig med arkeologmetoden, och så blev det. Gifta för evighetens evighet! Men nu är jag otrogen med cowboyeffekten. Kvinnor, alltid samma: faller för den tuffa metoden till slut. I alla fall, skämt åsido. Jag tycker om att testa metoden på olika bilder och ibland tycker jag att det kan bli galet snygg. Så, eftersom ni är mina fotofellas och har den där finessen som får er att förstå coola metoder som verkligen inte har gränser, så vill jag visa er något pastisch som jag gjorde idag.

Igår var jag ute med en kompis och riktigt duktig fotograf som tog bilder på mig och så blev sambon lite men men att han också ville få coola bilder. Generös ska man vara, så får han lov att bli cowboyeffektad för första gången. Jag tycker att bilden blev jättefin (partisk), vad tycker ni?



(jag vet vad ni tänker på nu: sambon, arkeologmetoden, cowboyeffekten... kvinna, skärp dig... jag vet, förlåt. Jag är italienska...=P)