"It is not art if it is not shared" Christa Meola

16 februari 2011

Gojan

Jag vet att Mattias tycker det är lite töntigt att plocka ur nåt färgglatt ur en svart/vit bakgrund, men jag tycker det funkar med en sån här färggrann fågel. Eller? / Eric

Mörkerfoto

Hade en kompis som frågade mig om vi skulle ut och fotografera lite i mörket igår.. Har aldrig fotograderat i mörker, så det var spännande även om fingrarna blev iskalla nästan direkt.
Torgvantar är att rekommendera!


// Emma

15 februari 2011

Panorering

Hej fellas!

jag laddar inte upp många bilder här och låter er njuta av bloggen för det mesta men är imponerad över hur duktiga ni är. Så fina bilder, vi får verkligen tänka på att samla dem i en bok när året är slut, får man tycka.

Idag vill jag ändå ladda upp en bild som jag tog i lördags. Är så oerhört glad över att jag lyckades med den och är också ledsen att jag inte studerar visuell kommunikation längre eftersom denna hade jag velat visa på forumet =)

Ni som har gått VK minns säkert panorerings uppgift. Jag lyckades inte riktigt 100% trots att jag var nöjd med min bild. Tränar fortfarande och äntligen fick jag en bild som enligt mig är värd att visa. Här kommer den:


/FlummaFlo